Pravijo, da je smeh pol zdravja . Bo kar držalo .

Če nam uspe v vsakem dnevu najti nekaj, čemur se lahko od srca nasmejemo in nekaj, za kar smo lahko iz srca hvaležni , bomo naredili ogromno za naše zdravje in predvsem poskrbeli za ravnotežje naše energije in našega dobrega počutja ❤️.

Sploh za nas, ki smo empatični in senzitivni ljudje in nas energija drugih ljudi in okolice, sploh če je ta negativna, hitro vrže iz naše ljubeče energije, je pomembno, da preživimo svoj dan zavestno in da smo pozorni na vsako spremembo našega počutja in energije 🥰.

Ko postanemo nenadoma brez vzroka slabe volje, utrujeni in nezadovoljni, se najprej vprašajmo, če je to sploh naše ali pripada komu drugemu.

Če ne pripada nam, tega ne sprejmemo, kot ne sprejmemo paketa od poštarja, če ne pripada nam 💁‍♀️.

Če pripada nam, se vprašajmo, kaj je povzročilo našo slabo voljo, nezadovoljstvo ali utrujenost. Smo spet rekli ja namesto ne? Se nismo poslušali in smo delali proti sebi, da bi ugajali drugim? Nas je česa strah? Si delamo skrbi?

Za to, da bomo dobili odgovore na ta vprašanja, moramo iti globoko v svoje srce in postaviti um v najtemnejši kot sobe.

In verjemite, velikokrat se lahko nasmejemo tudi sami sebi in našim mislim, ki znajo naplesti neverjetne zgodbice, strahove in skrbi, ki sploh ne obstajajo 🥰.

Sploh pa hvaležnost ❤️, ta lahko naredi ogromno ❤️


0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja