MARJANA JE USTANOVITELJICA PODJETJA SEREPENTHINE, USTANOVITELJICA ŠOLE ZA EMPATE, USUI IN KUNDALINI REIKI MOJSTRICA IN UČITELJICA, INTUITIVNA SVETOVALKA, LEMURIAN LIGHT HEALING TERAPEVTKA, DUHOVNA UČITELJICA IN TERAPEVTKA S CERTIFIKATOM ŠOLE INTUICIJE.

MARJANA O SEBI:

Že od majhnega sem na nek način drugačna od ostalih ljudi, saj sem že od nekdaj zelo empatična, obožujem naravo in živali in si najbolj na svetu želim, da bi vsi živeli v miru in sožitju. Kot otroka me je zanimalo vesolje, oboževala sem zvezde in globoko v sebi sem vedno vedela, da obstaja še nekaj, tam nekje daleč. Slutila sem, da obstaja še neki drugi svet, neka druga dimenzija, nekdo, ki me na tem svetu varuje in da je v mojih prsih poleg fizičnega srca še nekaj več, moja duša. Tekom življenja, ki mi ni prizanašalo, saj sem šla skozi težke preizkušnje zanikanja same sebe, težke bolezni, odvisniških partnerstev, ločitve in borbe za vsakdanje preživetje kot mati samohranilka, sem spoznala samo sebe, svoje globine in se dvignila kot feniks iz pepela, bogatejša za ogromno življenjskih modrosti. Prišla sem v stik s samo seboj, začutila svojo dušo v vsej njeni svetlobi in senci in pričela hoditi po poti svojega življenjskega poslanstva. Sem diplomirana medicinska sestra, mama in poslovna ženska, toda najbolj srečna sem, ko lahko pomagam drugim, jih navdihujem s svojo življenjsko zgodbo in jim z svojimi izkušnjami in pridobljenimi znanji pomagam, da tudi oni najdejo sebe in zasijejo v vsej svoji svetlobi.

MOJA ZNANJA IN IZKUŠNJE:

Sem Usui in Kundalini reiki mojstrica in učiteljica, Lemurian Light Healing terapevtka, duhovna učiteljica in terapevtka ter intuitivna svetovalka s certifikatom Šole intuicije. Opravljen imam tečaj branja duše in vpogleda v Akaške zapise, opravljam šolo alkimije in pridobivam iniciacije šamanskega reikija.

Razvila sem Šolo za empate in visoko senzitivne ljudi, svoje programe enegijske podpore in osebnostne rasti Moč Ženske, Empat Si, Healing&Balance in program delavnic Sodobna zdravilka.

Učim Usui in Kundalini reiki, izvajam individualne in skupinske vodene meditacije, individualne mentorske programe, branje duše in vpoglede v akaške zapise. Zelo rada pridobivam nova znanja, da jih lahko z velikim veseljem in srčnostjo delim naprej. Zavedam pa se, da vsa pridobljena znanja ne morejo nadomestiti moje življenjske poti in izkušenj, ki sem jih pridobila tekom Življenja. Prav te izkušnje mi omogočajo, da točno vem, kako se človek pred menoj počuti, kako mu je in kakšna pot je potrebna, da bo postal to, kar si želi postati.